Linchi Nicholson

Linchi Nicholson is de beheerster van de speeltuinvereniging. Zij zorgt er voor dat het pand netjes blijft, de speeltuin wordt onderhouden en is contactpersoon voor leveranciers en dienstverleners.

Saeed Mozafar

Saeed is de voorzitter van de speeltuinvereniging. Hij is contactpersoon vanuit de gemeente en de speeltuincentrale. Daarnaast is Saeed verantwoordelijk voor het algemene beleid. Overdag is Saeed te vinden in zijn Toko Zalal op het winkelcentrum.

Johan Omlo

Johan is de secretaris en verantwoordelijk voor de verslaglegging binnen de stichting. Tevens is hij verantwoordelijk voor de technische zaken binnen de speeltuinvereniging zoals geluid, licht, beveiliging, enz. Johan is kleine zelfstandige met een bedrijf in het bouwen van websites en fotografie.

Hilde

Hilde is algemeen bestuurslid. Hilde is verantwoordelijk voor nieuwe activiteiten in de speeltuinvereniging, vervangt Linchi wanneer nodig en helpt Aukje mee tijdens de kinder- en jeugdactiviteiten.

Esther

Ook Esther is algemeen bestuurslid. Esther regelt de kinderdisco, het uitje naar Drouwenerzand, het sinterklaasfeest en andere kinderactiviteiten.