Speeltuinvereniging Vinkhuizen

Weerbaarheidstraining

Weerbaarheidstraining

Wanneer

donderdag 16 november    
10:00 - 11:00

Waar

#_LOCATIONLINK
#_LOCATIONFULLLINE
#_LOCATIONMAP{100%,0}

Verbeter je Zelfvertrouwen en Weerbaarheid met Onze Wekelijkse Training voor Volwassenen

Welkom bij onze wekelijkse weerbaarheidstraining voor volwassenen! Bij onze training draait alles om het versterken van je zelfvertrouwen en het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om jezelf te beschermen in diverse situaties. Tijdens de training houden we ons bezig met:

  1. Fysieke Zelfverdedigingstechnieken: Tijdens onze training leer je praktische zelfverdedigingstechnieken die je kunnen helpen in noodsituaties. Deze technieken zijn ontworpen om je te helpen omgaan met fysieke bedreigingen en jezelf te beschermen.
  2. Mentale Weerbaarheid: Weerbaarheid gaat niet alleen over fysieke kracht, maar ook over mentale veerkracht. Onze training omvat oefeningen en technieken om je zelfvertrouwen te vergroten, stress te beheersen en effectief om te gaan met angst en spanning.
  3. Zelfbewustzijn: Het is essentieel om jezelf goed te kennen om weerbaar te zijn. Onze training richt zich op het ontwikkelen van zelfbewustzijn, zodat je beter kunt anticiperen op potentiële bedreigingen en adequaat kunt reageren.
  4. Communicatievaardigheden: Weerbaarheid gaat niet alleen over confrontatie, maar ook over effectieve communicatie. We leren je hoe je assertief kunt zijn zonder agressief te worden en hoe je grenzen kunt stellen en handhaven.
  5. Situatiebewustzijn: Onze training benadrukt het belang van situatiebewustzijn. Dit omvat het herkennen van potentieel gevaarlijke situaties en het nemen van proactieve maatregelen om jezelf te beschermen voordat een situatie escaleert.

Onze wekelijkse weerbaarheidstraining biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en vertrouwen kunt opbouwen in je eigen vermogen om met uitdagende situaties om te gaan. Of je nu op zoek bent naar zelfverdedigingstechnieken, stressmanagementvaardigheden of een boost van zelfvertrouwen, onze training heeft iets te bieden voor iedereen. We nodigen je van harte uit om deel te nemen en je weerbaarheid te versterken. Samen werken we aan een sterker, zelfbewuster en weerbaarder jij!

Weerbaarheidstraining

Inschrijven


Ik wil me graag inschrijven voor de weerbaarheidstraining. Je hoeft je maar 1x in te schrijven voor de training. Doe je een keer niet mee dan meld je dit even bij de trainer.