Speeltuinvereniging Vinkhuizen

Geannuleerd! The Art of DC – Forum

Wanneer

vrijdag 21 oktober    
Hele dag

Waar

#_LOCATIONLINK
#_LOCATIONFULLLINE
#_LOCATIONMAP{100%,0}

Dé expositie die je meeneemt in de wereld van Batman, Superman, Wonder Woman en andere wereldberoemde DC superhelden en schurken. Dichter bij sommige van je favoriete DC-superhelden kom je niet!

Batmobile, Jack Nicholsons Jokerpak en Christopher Reeve’s Superman cape

The Art of DC bevat meer dan 160 originele tekeningen en 200 artworks van DC’s beroemdste Super Helden én Super Schurken, tientallen originele kostuums en rekwisieten uit de blockbuster-films, filmfragmenten en interviews. Zo zie je de ruim drie meter grote Batpod uit de Batman-vertolking van Christopher Nolan, een schaalmodel van de Batmobile afkomstig uit Joel Schumachers film, het Joker-pak van Jack Nicholson, Christopher Reeve’s beroemde Superman-cape en Lynda Carter’s iconische Wonder Woman-kostuums uit de jaren 70.

Daarnaast zijn er honderden originele tekeningen, gemaakt voor de klassieke strips, en evenzovele voorbereidende storyboards en artwork van de verschillende bioscoopfilms te bekijken. En uiteraard word je ondergedompeld in filmfragmenten en interviews met acteurs en makers van de superheldenfilms.

Noem bij aanmelding even de namen van de kinderen bij het veld “Opmerkingen”. Betaling gaat via Tikkie of betaling vooraf.